joi, 17 aprilie 2008

Gulas cu legume

Ingrediente: 500g carne de vita pentru gulas
3 ardei (verde,rosu,galben)
500g rosii din conserva
1 ceapa mare
3 linguri ulei de floarea-soarelui
2 frunze de dafin
2 lingurite boia dulce
2 lingurite boia iute
sare si piper

Spalam carnea in apa rece,o taiem cubulete si o calatim din nou. Incingem uleiul intr-o oala mare si prajim carnea pana cand devine aurie. Curatam si spalam legumele. Taiem ardeii fasii si tocam ceapa marunt. Adaugam ceapa peste cubuletele de carne si o calim timp de 3 minute. Adaugam ardeii si mai lasam inca 2 minute.
Turnam rosiile din conserva si amestecam foarte bine.Adaugam frunzele de dafin , boiaua,sarea si piperul dupa gust. Turnam 600ml apa fierbinte si acoperim oala cu un capac.Lasam la fiert la foc mic,timp de o ora si 30 de minute.Putem ingrosa sosul cu 2 linguri de faina.

Bucataria ta !   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP