luni, 5 iulie 2010

Osso Bucco


Ingrediente ( 6 portii ) : 

  - 6 felii groase de pulpa de vita
  - 500 g morcovi
  - 3 cozi de telina
  - 3 cepe medii
  - 800 g de rosii decojite si cu semintele scoase
  - 3 catei de usturoi
  - 150 ml vin alb sec
  - 1l de supa concentrata
  - zeama de la 1/2 lamaie
  - ulei de masline
  - 4 fire de patrunjel verde maruntit

Timp preparare : 1 h 50 min

Turnati putin ulei de masline intr-un vas si gatiti feliile de vita. Maruntiti usturoiul , ceapa , morcovii si frunzele de telina. Scoateti carnea din vas si caliti zarzavatul maruntit pentru 10 minute. Maruntiti rosiile in bucati mari si adaugatii-le peste zarzavat , si apoi adaugati peste carne. Adaugati sare si piper , turnati preparatul fierbinte din supa concentrata si vinul alb sec. Maruntiti coaja de lamaie si presarati-o peste mancare. Acoperiti si fierbeti inabusit la foc mic timp de 1 h 30 min . Dupa ce s-a fiert , serviti Osso Bucco si zarzavatul pe un platou de servire. Presarati patrunjelul verde maruntit deasupra. 


Bucataria ta !   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP