sâmbătă, 3 iulie 2010

Biftec tartar

Ingrediente ( 4 portii )
- 600 g carne de vita
- Sos Tabasco
- Piper alb
- Sos Worcestershire
- 1 ceapa mare
- 4 oua
- 4 lingurite de capere fara zeama
- 6 fire de patrunjel verde
- sare

Timp preparare : 25 min


Maruntiti ceapa , puneti-o deoparte . Puneti apoi in castron carnea , adaugati sarea , o ciupitura de piper alb , cateva picaturi de sos Worcestershire si Tabasco. Maruntiti intr-un blender la viteza maxima 15 s . Impartiti apoi carnea in fiecare farfurie , practicati o adancitura in mijlocul portiei unde urmeaza sa plasati un galbenus crud (intr-o jumatate de coaja deou). Puneti o lingura de ceapa maruntita , caperele si patrunjelul verde maruntit in jurul carnii . Serviti cu sos de rosii , ulei de masline sau sos Worcestershire .




Bucataria ta !   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP