luni, 5 iulie 2010

Gaspacho

Ingrediente ( 6 portii ) : 

- 600 g rosii coapte
- 1 ardei gras
- 1 castravete 
- 3 catei de usturoi
- 1 ceapa mica
- 3 felii de paine
- 1 lingurita de otet 
- 3 linguri ulei masline extra-virgin
- 3 linguri suc de lamaie
- sare , piper
- cateva picaturi de sos Tabasco
- 500 ml apa rece

Timp preparare : 20 minute

Cojiti rosiile , curatati castravetele si scoateti cotorul ardeiului gras. Puneti tot zarzavatul , usturoiul , ceapa si painea in blender. Adaugati uleiul de masline , otetul , lamaia , apa rece , Tabasco , sare si piper . Selectati ce-a mai mare viteza disponibila si mixati pentru cca. 1 min 30 secunde.


Bucataria ta !   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP