luni, 12 iulie 2010

Supa thailandeza cu pui si ciuperci

Ingrediente (4 portii ):

- 1 l supa de pui fierbinte
- 2 linguri de sos chilli
- 1 lingura de sos de peste
- 2 lingurite zahar
- coaja si sucul de la 2 lamai verzi
- 100g de ciuperci champignon feliate
- 1  legatura ceapa verde feliata
- 200g resturi de carne pui din supa , tocata 

- Timp preparare : 20 min

Se desarta supa intr-o cratita , se amesteca cu sosul gros de chilli ,sosul de peste,zaharul,sucul de lamaie si coaja intreaga bine curatata de ceara de la o lamaie verde stoarsa. Se aduce la punctul de fierbere,se adauga ciupercile si partea alba a cepei verzi. Se acopera si se lasa la fiert pentru 2 minute. Se adauga puiul si mare parte din frunzele de ceapa si se lasa sa se patrunda,se serveste apoi in boluri,presarata cu restul de coaja de lamaie si restul de frunze de ceapa.

Bucataria ta !   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP