marți, 8 aprilie 2008

FRIPTURA DE VITA CU BERE

Aveti nevoie de : 800 g carne de vita,fara oase
2 linguri de ulei masline(merge si ulei normal)
2 linguri de unt
2 cepe mari
1 lingurita de usturoi pisat
2 linguri de faina
2 cani de bere
cimbru,zahar,nucsoara
1/2 bucata franzela(bagheta)
3 lingurite mustar (de preferat mustar Dijon)

Caliti carnea de vita in ulei si unt.Adaugati ceapa si usturoiul si prajiti-le pana sunt patrunse. Presarati faina si amestecati pana cand faina absoarbe toata grasimea. Mutati carnea intr-o caserola metalica si adaugati berea si condimentele. Puneti la cuptor timp de 2 ore la 350 grade. Taiati bucata de paine in felii subtiri si ungeti-le pe o parte cu mustar. Puneti feliile de paine cu partea unsa cu mustar peste carnea de vita.Puneti din nou la cuptor pentru inca 20 de minute,pana cand painea este rumenita.
Se serveste cu salata(varza,salata,varza china,etc) si cu paine alba.

Bucataria ta !   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP